понеділок, 15 березня 2021 р.

Рейд - перевірка стану шкільних підручників

 

Важливим показником рівня виховної роботи є стан збереження навчальної книги. Тому пріоритетним напрямком діяльності бібліотеки та педагогічного колективу є формування в учнів дбайливого ставлення до підручників та навчальних посібників.
Відповідно до плану роботи шкільної бібліотеки 26.02.2021 р.  бібліотекарем навчального закладу була організована рейд-перевірка стану шкільних підручників, з метою бережливого і відповідального ставлення до них.
Загальний стан підручників – задовільний.
Перевіркою встановлено, що краща робота зі збереження підручників серед 5- 11 класів проводиться в 7 класі (кл. керівник Клименко В.М..),8 класі (кл. керівник Гузій Т.Т.), 9 класі (кл. керівник Жовніренко В.А.), 10 класі (кл. керівник Бадалян К.С.), 11 класі (кл. керівник Скрипай А.С.)
Перевіривши підручники  4, 5 та 6  класів, слід відмітити що не в усіх учнів зовнішний вигляд книг відповідає вимогам, але після перевірки діти привели у належний стан свої підручники.
В початкових класах  майже всі учні бережливо ставляться до шкільних підручників.Краща робота по збереженню підручників проводиться в 2 класі (кл. керівник Копієвська Н.В.). 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар